info@scalamontage.nl |+31-013-5902311
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u een goed werkende website bieden en verzamelen we informatie voor statistiek.
Als u deze website blijft gebruiken, gaan we ervan uit dat u akkoord gaat met onze privacy policy.

Interieurbouw

Uw woning of bedrijfspand kan nog zo mooi zijn, het interieur kan het pand maken of breken, het is dus enorm belangrijk dat het interieur mooi is, bij het pand past, en van hoge kwaliteit is zodat u er jaren niet naar om hoeft te kijken.

Wij kunnen u hierbij helpen, wij plaatsen al jaren stellingen en interieurs in winkels en bedrijfspanden in heel de Benelux.
Ook het interieur van uw woonhuis kunnen wij voor u realiseren, van keuken tot inbouwkast van tekening tot het plaatsen en monteren van het interieur.

Vraag naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Projectmontage

Ons team bestaat uit een evenwichtige groep vakmensen met specifieke kwaliteiten. De verschillende disciplines zorgen er voor dat wij breed inzetbaar zijn. Zo zijn we in staat om van productie, montage tot afwerking een volledig project tot een goed resultaat te brengen.

Ondersteund met vaste samenwerkingspartners en solide toeleveranciers, brengen we kwaliteit van materiaal en vakmensen bij elkaar.

Met in het bijzonder onze liefde voor hout- en timmerwerken, leveren we bovendien prachtige interieur-oplossingen voor zowel bedrijf als particulier. Volledig op maat en naar wens van onze opdrachtgever.